петък, юни 30, 2006

Резултати от конкурса за студентска разработка


Както обещахме в предишния пост, публикуваме разработката на Шабан Даракчи на тема РЕЛИГИЯ, ЕТНОС И СОЦИАЛИЗАЦИЯ - НАБЛЮДЕНИЯ ВЪРХУ РЕЛИГИОЗНОСТТА НА ПОМАЦИТЕ В ПИРИНСКО, получила първа награда на конкурса за студентска разработка на името на Вера Димитрова. Можете да я прочетете тук. Ще се радваме да разберем каква е и вашата оценка. Надяваме се това да е само една от първите стъпки на Шабан по стълбата на науката социология и той тепърва да ни радва с все по-добри резултати, а не да задреме върху лаврите си. Също така се надяваме все повече студенти да участват в този конкурс.

П. п. Снимката, която виждате, е на част от сградата на департамента по социология в Лунд, Швеция. Скоро очаквайте повече информация на тази тема.


Светла Енчева

8 коментара:

Анонимен каза...

Много добра разработка

Green Chameleon каза...

И ние така мислим :)

Анонимен каза...

POZDRAVLENIA ZA AVTORA NA RAZRABOTKATA ,NE RAZBRAH OBA4E TOI DOKTORANT LI E ILI STUDENT!!

Green Chameleon каза...

Шабан беше студент от трети курс към момента на предаване на разработката. Сега ще е четвърти :).

Анонимен каза...

Разработката е много добра и мисля,че отговаря на доста въпроси,които интересуват нашето общество,особено в тези дни,когато се разрязяват бурни протести срещу озвучаването на джамиите насред центъра на София!Поздравления Шаби!!

Анонимен каза...

хареса ми!!!
много интересно...
поздравления за автора!

Дани Серафимова каза...

Поздравявам Шабан за разработката си и наградата, която получи съвсъм заслужено. Аз също мисля, че религията, независимо каква е, трябва да ни обединява, а не разединява. Пожелавам на Шабан много здраве, успехи и професионална реализация като завърши.
Дани Серафимова

Дани Серафимова каза...

Поздравявам и Светла Енчева - лицето, което създаде и поддържа този блог. Тя полага огромен труд и винаги е в услуга на нас струдентите. Благодаря Ви от сърце. Дано и другите студенти оценят вашия труд и се стараят да Ви подражават.